Yksilöhoidot ja valmennukset

Tiibetiläinen äänimaljahoito

Äänimaljahoito on äänenvärähtelyyn perustuva syvärentoutushoito, joka hoitaa lempeästi kehoa ja mieltä. Se on myös hyvä lisä muihin hoitoihin, esim. hierontaan ja fysioterapiaan. Äänivärähtelyt saavuttavat syvät alueet, minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänimaljahoito on ihana hoitomuoto myös raskaana olevalle, koska hoito tavoittaa myös kohtukodissa asustavan sikiön. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään ja sen kautta rentoutumaan.
Hoidossa kehon päälle asetettuja maljoja soitetaan kevyesti iskimellä, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussa. Värähtely etenee kehon nesteessä, jota kehossamme on 45-75%. Ääni etenee vedessä noin 1500 metriä sekunnissa, kun ilmassa ääni etenee vain noin 350 metriä sekunnissa. Siksi äänimaljahoito on vaikuttava hoitomuoto solutasolta alkaen.

Äänimaljahoito vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: kuuloaistin kautta, aivojen kautta sekä anatomisesti. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot (aivosähkökäyrä) synkronoituvat harmonisiin ääniin.

Äänimaljahoidon vaikutuksina ovat verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen. Sanotaan että 45 minuutin äänihieronta vastaa 3 tunnin unta. Moni nukahtaakin hoidon aikana. Hoidon kesto on 45-60 minuuttia.

Käytän äänimaljahoidossa käsin taottuja eri kokoisia ja painoisia tiibetiläisiä kulhoja ja gongia. Hoito kestää noin 60 minuuttia. Makaat vaatteet päällä viltin alla, rauhallisessa tilassa ja syvennyt kuuntelemaan ja tuntemaan maljojen ikiaikaista ääntä ja värähtelyä.

Kysy lisää ja varaa hoito

anu@studiovintti.fi

Voit lunastaa hoidon myös lahjaksi:

Äänimaljahoito

StudioVintti (26)

 

Äänimaljarentoutus kahdelle

Äänimaljarentoutus kahdelle on loistava lahja hääparille, hemmotteluhetki rakkaallesi, ystävällesi tai vaikka lapsesi kanssa yhteistä aikaa.

Äänimaljarentoutuksessa lepäät ja rentoudut arjen kiireestä. Annat keholle ja mielelle mahdollisuudeen päästää irti ja latautua. Tiibetiläiset maljat, luovat syvärentouttavan äänivärähtelyn ja soinnin, joka avaa ja hieroo kehon kireyksiä.

Kehostasi on 70-80% vettä ja äänimaljarentoutuksen teho perustuukin soluissa ja kehossa tapahtuvaan nesteen värähtelyyn. Äänenvärähtely vaikuttaa myös aivoaaltoihisi, rauhoittaen ne jopa unenomaiselle Theta-tasolle. Värähtely aktivoi myös aivolisäkettä, parantaen oksitosiinin eli ”onnellisuushormonin” tuotantoa. Äänimaljarentoutus rentouttaa kehoa usealla eri tavalla ja rauhoittaa ylivirittyneessä tilassa olevaa mieltä lisäten luovuuttasi ja rauhoittaen autonomista hermostoasi. Rentoutus tapahtuu makuuasennossa äänimaljahoitajan ohjauksessa. Värähtelevät ääniaallot pääsevät syvälle kehoon rentouttaen pintaa syvemmältä. Sanallisen ohjauksen aikana keho käydään läpi rentoutuen ja syvähengitellen. Tämän jälkeen nautitaan äänimaljojen soinnista ja lopussa hiljaisuudesta. Rentoutus kestää 60min. Hinta 150€

Kysy lisää tai varaa yhteinen aika hemmotteluun:
anu@studiovintti.fi

Voit lunastaa rentoutuksen lahjaksi Vintin shopista:
https://studio-vintti.myshopify.com/products/kahdestaan-aanimaljahoito-kahdelle

Kahdestaan

IMG_5069.jpeg