HealingTheater – elämyksellistä oppimista

Jokaisen ihmisen tulisi olla elämässään pääroolissa, kunnioittaa itseään, kehoaan ja mieltään. Meillä kaikilla tulisi olla mahdollisuus kasvaa täyteen valovoimaan sekä työssä että omassa elämässä. Kuunnella kehon ja mielen tarinoita tarkasti. Miettiä mitä tarinoita on hyvä kertoa ja voimistaa? Mistä tarinoista olisi hyvä päästää irti?

HealingTheatre on Anu Niemen ohjaama kokemus, jossa pääroolissa olet sinä. HealingTheatre tarjoaa monipuolista koulutusta yhteisöille, yrityksille ja yksilöille. HealingTheatren erityisosaamista on teatterin ja joogan työvälineiden yhdistäminen koulutuksissa. Ammattitaitoista koulutusta löytyy vuorovaikutukseen, esiintymiseen ja oman voiman kasvattamiseen ilmaisun avulla. HealingTheatre toimii Tampereella, mutta kouluttaa ympäri Suomea.

Anu Niemi on näyttelijä ja pitkän linjan rakastettu teatteriopettaja. Anun käsissä on moni teatteriopiskelija löytänyt kontaktin kehoonsa ja mieleensä, oppien ymmärtämään itseään syvemmin ja paremmin. Anu on myös joogaopettaja, jolle jokainen sielu ja keho on tärkeä ja kaunis. HealingTheatre on teatterin uusi muoto, joka tarjoaa sekä teatteri-, vuorovaikutus- että joogakoulutusta, jossa jokaisella on oikeus päärooliin, tulla nähdyksi ja kuulluksi.

In english below…
Everyone should be able to play the main role in their life.
By respecting ourselves, our bodies and our minds, we all should have the possibility to grow to our full power in work and in our personal lives.

We should listen to the stories that the body and the mind are telling us. Which stories are helpful in making us stronger? And which are the stories that we should try to let go of, and forget?

HealingTheatre is a personal creative experience, facilitated by Anu Niemi that enables you to occupy the main role. Combining the methods of theatre, story-telling, communication and yoga education, this is an experience that offers you the right to be seen and heard, and tell the stories that truly matter in your life.

Anu is an actor and passionate drama teacher. With her help, many acting students have found a connection with their body and mind, allowing them to know themselves better. She is also a yoga instructor, for whom every soul and body is unique and beautiful.